fbpx

Ik fotografeerde al een aantal jaren met veel toewijding en plezier. Een andere passie is paarden. Zowel het paardrijden als de omgang met deze fantastische dieren, vind ik heerlijk.

In Mei 2017 ontmoette ik Sebastiaan. Liefde op het eerste gezicht… dat durf ik wel te zeggen. En al pratende kwamen we erachter dat we de liefde voor fotografie en paarden ook nog eens samen deelden. Best bijzonder om dit zo te treffen. We delen weliswaar dezelfde passie, maar toch heeft ieder z’n eigen inzichten en ervaring. En juist daarom zijn we een mooie aanvulling op elkaar.

Ik ben bijvoorbeeld hartstikke a-technisch en Sebastiaan is juist technisch. De techniek roept meer dan eens vraagtekens bij mij op. Gelukkig is Sebastiaan een goede vraagbaak. Ik ben ervaren in fotoshoots en Sebastiaan had daar net een start in gemaakt, dus hij kon mooi een aantal shoots met mij meelopen om extra ervaring op te doen.

Qua ondernemerschap neemt Sebastiaan duidelijk het voortouw. Een naam moest er komen … en een website… en een officiële registratie bij de kamer van koophandel. Een naam? “phoe”! Na weken piekeren, letters husselen, internet afstruinen en bij anderen lobbyen om inspiratie, schoot ineens, onder een saaie vergadering, mij een naam te binnen. “ELIA”! De letters uit onze namen.

“Elia” klonk mij bijzonder, maar ook gemakkelijk te onthouden, in de oren. Zo gemakkelijk dat ik de naam voor de zekerheid tussen mijn vergadernotulen opschreef.Toen ik na de vergadering de naam “Elia” doorstuurde aan Sebastiaan, reageerde hij gelukkig enthousiast. De naam “Elia Fotografie” werd een feit en per 1 april 2018 (nee, geen grap) zijn we als bedrijf geregistreerd te Velp, nabij Arnhem.

Sebastiaan gaf mij opdracht om foto’s voor een portfolio bij elkaar te zoeken. Dat waren een hoop foto’s om door te spitten. Het werden een paar lange avonden met vierkante ogen naar mijn monitor staren om tot een selectie te komen die in het portfolio mochten komen. Onderwijl bouwde Sebastiaan met veel enthousiasme aan de website en kreeg ik de eer om te teksten te schrijven voor de site. Teamwork dus! En gelukkig ook nog eens zonder ruzie. En eerlijk is eerlijk, we zijn stiekem best trots op het resultaat.

En nu op naar mooie en inspirerende foto opdrachten! Ik heb er zin in!

Elvira

Geef een reactie

error: Alert: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: