fbpx

Elia fotografie

Over ons

Even voorstellen...

Wij zijn Sebastiaan Gouw en Elvira van de Putte, samenwonend te Velp. Beiden hebben wij een passie voor dieren en voor fotografie.
Fotografie is bij ons als hobby begonnen, maar de reacties waren lovend en er kwamen steeds meer aanvragen voor fotoshoots van zowel particulieren als van bedrijven. Kortom de fotografie begon serieuze vormen aan te nemen. Het is puur genieten als een door een van ons gemaakte foto aan de muur hangt.

Begin  2018 hebben wij dan ook besloten om samen verder te gaan onder de naam Elia Fotografie.

Elvira heeft met name ervaring in de paarden- en familieshoots, maar ze trekt regelmatig de natuur in om de natuur zo mooi mogelijk vast te leggen. Ze houdt er van om sfeer en gevoel weer te geven in haar fotografie en ze werkt het meest met natuurlijk licht.

Ook voor haar natuurfoto’s krijgt ze regelmatig een goede waardering. Zo is één van haar foto’s opgenomen in de Rabobank kalender en heeft ze verschillende malen met een foto de nominatie gekregen “Mooiste foto van de dag” op de Facebookpagina “De mooiste foto van Nederland”.

Sebastiaan houdt zich voornamelijk bezig met fotografie van dieren en natuur. 
Sebastiaan is verder erg goed in de technische ondersteuning, zoals de website bouwen, het onderhouden en uitzoeken van cameratechnieken en 
ook met fotobewerking heeft hij een goede start gemaakt.

Beiden fotograferen wij met Nikon camera’s en we beschikken over diverse lenzen.  In de toekomst ook laagdrempelige workshops gaan geven. Later volgt hierover meer nieuws.

 

error: Alert: Content is protected !!